Antena 3 CNN Actualitate Peste 200.000 de pachete de ţigări de contrabandă, confiscate de poliţiştii ilfoveni

Peste 200.000 de pachete de ţigări de contrabandă, confiscate de poliţiştii ilfoveni

Peste 200.000 de pachete de ţigări de contrabandă, confiscate de poliţiştii ilfoveni
Sursa foto: Tigari
03 Oct 2009   •   10:52

Captură importantă de ţigări de contrabandă în oraşul Bragadiru din judeţul Ilfov. Peste 200.000 de pachete de ţigări au fost confiscate de poliţişti, valoarea totală a acestora fiind în jur de 500.000 de euro. Se pare că ţigările erau ţinute în două depozite ale fostului CAP din Bragadiru.

Poliţiştii ilfoveni au descoperit vineri seară în două depozite ale fostului CAP din Bragadiru peste 100.000 de pachete de ţigări, aduse din Republica Moldova. Depozitele în care s-au descoperit ţigările de contrabandă aparţin unei societăţi comerciale, ai carei patroni sunt doi cetăţeni străini. Poliţiştii nu au reuşit încă să îi găsească pe cei doi.

Acţiunea poliţiştilor vine după ce, vineri dimineaţă, peste 100.000 de pachete de ţigări au fost descoperite într-un tir, pe raza oraşului Bragadiru. Se pare că tirul, înmatriculat în Polonia, fusese încărcat cu marfă de contrabandă din cele două depozite ale fostului CAP din localitate.

Şoferul tirului şi pasagerul din dreapta, un cetăţean polonez şi unul ceh, au fost reţinuţi de poliţişti. Aceştia sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, iar dacă vor fi găsiţi vinovaţi, riscă să stea după gratii între doi şi şapte ani.

Antena 3

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close