x close

Peste 350 de milioane de euro gestionaţi "extrem de prost" de Elena Udrea

de L.D.    |    25 Oct 2012   •   23:12
Peste 350 de milioane de euro gestionaţi "extrem de prost" de Elena Udrea 525 Foto: Agerpres Exclusiv

După ce miercuri seară Mihai Gâdea a prezentat în cadrul emisiunii Sinteza Zilei ce a făcut Elena Udrea cu 5 TRILIOANE de lei vechi, mai exact 5 mii de miliarde de lei, în ediția din această seară realizatorul a prezentat ce a făcut aceasta cu încă aproape 10 trilioane de lei. Acești bani, adunați cu cei prezentați în documentele de aseară, ajung la fabuloasa sumă de 368,641,570 euro.
Invitații emisiunii au comentat aceste sume ca fiind gestionate extrem de prost, banii putând fi alocați în diverse ramuri care au cu adevărat nevoie. Una dintre acestea ar putea fi informatizarea școlilor, potrivit lui Oreste Teodorescu.

Realizatorul a prezentat un singur exemplu despre ce s-a ales din proiectele doamnei Udrea, proiect în care a investit nu mai puțin de 4 miliarde de lei vechi. În 2009 Guvernul Boc a alocat 53 de milioane de euro pentru parcuri în sate fără drumuri și fără canalizare.


368,641,570 de euro sunt bani investiți în pârtii, săli de sport, bazine de înot și patinoare, de cele mai multe alegându-se praful, în timp ce 67 de spitale erau închise și mii de oameni mureau deoarece statul nu mai avea bani să le întrețină.


Vezi aici înregistrarea integrală a emisiunii Sinteza Zilei.
Citeşte mai multe despre:

mihai gadea Sinteza Zilei Elena Udrea
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati