Antena 3 CNN Actualitate Peste 50 de mistreţi, împuşcaţi în prima zi a partidei de vânătoare de la Balc

Peste 50 de mistreţi, împuşcaţi în prima zi a partidei de vânătoare de la Balc

Peste 50 de mistreţi, împuşcaţi în prima zi a partidei de vânătoare de la Balc
Sursa foto: Porc mistret
18 Ian 2009   •   13:30

Omul de afaceri Ion Ţiriac şi invitaţii săi au împuşcat în prima zi a celebrei partide de vânătoare de la Balc în jur de 50 de mistreţi. Duminică, de la ora 10.00, a început o ultimă goană. Tot duminică va fi făcut şi tabloul de vânătoare, când cele mai frumoase exemplare de mistreţi vor fi aşezate în piramidă.
45 de VIP-uri au participat la prima zi de vânătoare organizată de Ion Ţiriac pe domeniul protejat de sârmă ghimpată şi de garduri electrificate. Sâmbătă, pe domeniul de la Balc au avut loc două reprize de vânătoare. Participanţii la goană s-au declarat mulţumiţi de trofee. Au fost aduse şi două tiruri frigorifice pentru a nu păţi ca anul trecut, când carnea de mistreţ, care urma să ajungă la câteva centre de plasament şi cămine de bătrâni, s-a stricat.
Dacă după lăsarea întunericului gonacii s-au retras spre casele lor, oaspeţii lui Ion Ţiriac au dat startul petrecerii care s-a ţinut în incinta domeniului. Acesta nu a durat foarte mult pentru că în această dimineaţă, de la ora 10.00, a început ultima goană, care va dura până la ora 14.00.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Ion Tiriac
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close