Antena 3 CNN Actualitate Peştele dragon face din ce în ce mai multe victime pe litoral. Şase persoane, înţepate în ultimele 24 de ore (VIDEO)

Peştele dragon face din ce în ce mai multe victime pe litoral. Şase persoane, înţepate în ultimele 24 de ore (VIDEO)

Peştele dragon face din ce în ce mai multe victime pe litoral. Şase persoane, înţepate în ultimele 24 de ore (VIDEO)
29 Iul 2010   •   19:52

Pe litoral, peştele dragon face tot mai multe victime. Doar în ultimele 24 de ore, şase persoane au fost înţepate şi au ajuns de urgenţă la spital. Situaţia a alertat şi ministerul de Interne care ne avertizează să ne ferim de dragonul de mare. Curiozitatea e însă mai puternică decât orice avertisment. Capturarea peştelui dragon a devenit zilele acestea distracţia favorită pe plajă.

Faceţi cunoştinţă cu spaima litoralului: peştele dragon zis "dracul de mare". De câteva zile, bizara vieţuitoare marină e cea mai ieftină şi căutată distracţie oferită de litoralul românesc.

Atât de mare e interesul încât pe plajă au apărut şi "cunoscătorii" în draci de mare. Adevăraţii specialişti spun însă că că peştele nu face rău intenţionat.

?Dragonul nu înţeapă el efectiv (?) se întâmplă faptul că lumea încearcă să pună mâna pe acest peşte. Peştele viu şi chiar mort poate la un moment dat să înţepe cu spinii situaţi în partea dorsală sunt 5-6 spini veninoşi.

Contactul cu dracul de mare e dureros. Au aflat-o pe pielea lor curioşii care au umplut corturile de prim ajutor.

Sunt şi victime care riscă să intre în şoc anafilactic după ce se înţeapă în dragonul de mare.

?Dacă e sensibil şi alergic la unele substanţe trebuie să vina aici şi noi chemăm ambulanţa?, a declarat un asistent medical.

Unii turişti sunt mai prevăzători după ce au aflat că înţepătura dracului de mare i-a băgat pe mulţi în spital.

În mod obişnuit, dracul de mare trăieşte în nisip la mare adâncime. Zilele acestea a migrat însă către ţărm în căutare de hrană. Până acum înţepătura veninoasă a peştelui a făcut mai mult de 20 de victime.

Observator

 

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close