Antena 3 CNN Actualitate Petrecere în ambulanţă (VIDEO)

Petrecere în ambulanţă (VIDEO)

Petrecere în ambulanţă <font color=red>(VIDEO)</font>
05 Ian 2008   •   17:52

Câţiva dintre angajaţii de la Serviciul de Ambulanţă Buzău au folosit o maşină a instituţiei pentru o petrecere, iar dovada a fost postată pe internet. Un film de patru minute şi jumătate, care surprinde agapa din maşina ambulanţei. Tinerii serbau ziua de naştere a unuia dintre ei. Iată imaginile filmate în ambulanţă.

Filmul postat pe internet arată şapte tineri care beau şi se distrează în ambulanţă. Între ei şi aasistentul medical, care se veseleşte cot la cot cu ei. Nu pare să le pese că maşina ar fi putut fi necesară pentru o intervenţie de urgenţă. Unul dintre autostopişti stă întins chiar pe targă, în timp ce asistentul, dar şi un alt prieten de pahar mimează că îl resuscitează.

Filmul are nu mai puţin de patru minute şi jumătate, timp în care în salvare, cei şapte se distrează pe cinste. Reprezentanţii staţiei de ambulanţă au stabilit că incidentul a avut loc în seara de 12 octombrie 2007, când ambulanţa se întorcea de la un ospiciu din afara Buzăului, unde lăsase un pacient. La doar câteva minute după ce oficialii ministerului sănătăţii au anunţat că vor declanşa o anchetp, imaginile au fost şterse de pe site.

ASISTENTUL DE PE AMBULANŢĂ CHEFUIA ÎMPREUNĂ CU PETRECĂREŢII 

Antena 3

×
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close