Antena 3 CNN Actualitate Petreceri cu mii de tineri în Vama Veche, în primul weekend de libertate după ridicarea restricțiilor

Petreceri cu mii de tineri în Vama Veche, în primul weekend de libertate după ridicarea restricțiilor

În Vama Veche, în această seară, mii de petrecăreți s-au distrat și nu au mai ținut cont de recomandările medicilor.

Petreceri cu mii de tineri în Vama Veche, în primul weekend de libertate după ridicarea restricțiilor
Sursa foto: Facebook / Lucian Mindruta
06 Iun 2020   •   23:13

În primul weekend în care românii au putut părăsi localitățile de domiciliu fără declarația pe propria răspundere, mii de tineri au luat cu asalt stațiunile de pe litoral.

Prima vacanță din această vară, respectiv weekendul de Rusalii, a devenit prilej pentru românii care și-au dorit să plece din oraș către munte sau către mare pentru a petrece, după lunile în care Guvernul a impus restricții în contextul pandemiei de coronavirus.

În această seară, mii de tineri au petrecut în Vama Veche, au dansat, au băut și s-au distrat, iar un clip video postat pe Facebook arată clar că majoritatea au uitat de recomandările medicilor pentru a se proteja de o posibilă răspândire a noului coronavirus.

Imaginile au fost transmise în direct din Vama Veche de jurnalistul Lucian Mîndruță împreună cu descrierea 'Acum în Vamă!'.

×

SINTEZA ZILEI | Luni-Joi, 21:00

Dana Budeanu, furioasă pe ministrul Sănătăţii pentru dezastrul din spitale: "Asta este furtul calificat pe sufletele și pe viața noastră"

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close