Antena 3 CNN Actualitate Petrescu nu iese din cuvântul Elenei Udrea. Programul bazinelor de înot continuă!

Petrescu nu iese din cuvântul Elenei Udrea. Programul bazinelor de înot continuă!

Petrescu nu iese din cuvântul Elenei Udrea. Programul bazinelor de înot continuă!
Sursa foto: Foto: Mediafax
de S.T.    |    14 Mar 2012   •   16:39

Programul bazinelor de înot trebuie dus la final, spune ministrul Turismului, Cristian Petrescu. Declaraţia lui Petrescu vine la scurt timp după ce fostul ministru Elena Udrea i-a recomandat premierului Mihai Răzvan Ungureanu să se informeze mai bine cu privire la acest program.

Liderul PDL, Elena Udrea, a lansat un atac dur la adresa premierului Mihai Răzvan Ungureanu. Udrea a declarat că Ungureanu nu cunoştea subiectul când a vorbit despre bazinele de înot şi că se aşteaptă de la el şi de la membrii Guvernului să nu aibă abordări "de rea credinţă".

Şeful Guvernului declarase că România nu este o ţară de înotători şi prin urmare, alocarea de bani pentru construcţia bazinelor nu este prioritară.

Ministrul Turismului, Cristian Petrescu, este de părere că programul bazinelor de înot trebuie dus la final, deşi "în ultimii ani au fost contractate doar 17 săli din aproape 1.000".

Petrescu consideră că în momentul în care acest program a fost demarat, în 2007 cu bazine şi 2008 săli de sport, erau alte condiţii, "economia duduia", iar "guvernanţii de atunci nu ştiau ce să mai facă cu banii".

×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close