Antena 3 CNN Actualitate Petroşani. Corespondenţii Antena 3 agresaţi sub nasul poliţiştilor (VIDEO)

Petroşani. Corespondenţii Antena 3 agresaţi sub nasul poliţiştilor (VIDEO)

Petroşani. Corespondenţii Antena 3 agresaţi sub nasul poliţiştilor <font color=red>(VIDEO)</font>
23 Mar 2008   •   15:13

Echipa Antenei 3 din Petroşani a fost agresată sâmbătă noapte chiar în faţa poliţiştilor, care nu au intervenit. Forţele de ordine au stat cu mâinile în sân în timp ce un bărbat a sărit la bătaie şi a spart parbrizul maşinii în care jurnaliştii fuseseră sechestraţi. Totul a plecat de la un scandal între două găşti.

Reporterul şi cameramanul Antenei 3 realizau un reportaj despre un scandal între două grupuri rivale, la numai câţiva metri de secţia de poliţie. Deranjaţi de camera de filmat, agresorii au aruncat cu sticle în maşina jurnaliştilor şi le-au spart parbrizul cu pumnii. Chiar dacă la faţa locului se aflau mai multe echipaje de poliţie, reporterul Antenei 3 a fost nevoit să sune la 112 pentru a cere ajutor.

MAŞINA JURNALIŞTILOR ATACATĂ SUB PRIVIRILE POLIŢIŞTILOR

Echipa Antenei 3 a fost în continuare agresată şi înjurată chiar dacă foarte aproape se aflau membri ai poliţiei şi ai jandarmeriei. În urma răfuielilor dintre cele două găşti doi bărbaţi au ajuns la spital. Corespondentul Antena 3 a avut şi el nevoie de îngrijiri medicale.

Jurnalistul agresat a depus plângere la poliţie, iar agresorul a fost identificat. Poliţiştii au început o anchetă pentru a stabili exact împrejurările în care s-au petrecut faptele. În ultima perioadă în Valea Jiului au avut loc mai multe confruntări între membrii celor două grupuri rivale.

Antena 3

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close