Antena 3 CNN Actualitate Piatra Neamţ. Principalul suspect în cazul maşinilor incendiate a fost arestat

Piatra Neamţ. Principalul suspect în cazul maşinilor incendiate a fost arestat

Piatra Neamţ. Principalul suspect în cazul maşinilor incendiate a fost arestat
11 Feb 2008   •   22:04

Piatra Neamţ a devenit un adevărat butoi cu pulbere. Poliţiştii l-au arestat pe principalul suspect în cazul maşinilor incendiate. Acesta este un cap al lumii interlope şi este dat în urmărire internaţională în mai multe state. În urma descinderii, oamenii legii au găsit un pistol de război, pe care bărbatul îl ţinea sub pernă. În urmă cu doi ani, oraşul Piatra Neamţ devenea un adevărat teatru de război. În mai puţin de zece luni, şapte limuzine au ars în totalitate. Ancheta poliţiştilor părea că s-a împotmolit. Capii lumii interlope promiteau atunci răzbunare.

Acum doi ani, un rival al grupării interlope a fost împuşcat în faţă în plină stradă. Autorul a rămas necunoscut. Timp de doi ani poliţia a răscolit oraşul, iar lucrurile păreau că s-au liniştit. Pe 21 ianuarie 2008, însă, o altă limuzină a ars în totalitate. Capii poliţiei au promis măsuri radicale. În urma descinderilor, poliţiştii i-au reţinut pe Cristian Chilac şi pe Daniel Pădurariu. Cei doi au fost prezentaţi în faţa instanţei.

Deşi toate probele poliţiştilor duc spre el, Cristian Chilac neagă că ar avea de a face cu incendierile. Pe numele său s-a emis mandat de arestare pentru 29 de zile. Pentru a preveni orice fel de violenţă, poliţiştii au mărit numărul agenţilor de pe străzi.

Observator

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close