Antena 3 CNN Actualitate Piese și service auto într-un singur loc, la Wolcar

Piese și service auto într-un singur loc, la Wolcar

Nimic nu rezistă pe vecie, iar autovehiculele sunt un bun exemplu. Când vă e lumea mai dragă, motorul nu mai pornește sau încep să vi se aprindă martorii în bord.

Piese și service auto într-un singur loc, la Wolcar
de Georgiana Adam    |    02 Apr 2021   •   14:34

Un moment detestat de orice șofer, pentru că știe că asta implică costuri suplimentare, însă nici nu poate evita revizia mașinii, pentru că trebuie să fie în siguranță. Fiecare piesă și componentă creează un tot unitar ce lucrează armonios, însă când o piesă nu mai dă randament sau se strică, performanța mașinii are de suferit. Pe vw-dezmembrari.ro regăsiți piese auto pentru o gamă variată de modele de mașini.

Calitate, promptitudine, profesionalism - Wolcar

Mulți șoferi știu că nu are rost să investească în piese noi, când cele second-hand sunt în stare perfectă de funcționare, își fac treaba și, în plus, aduc beneficii financiare. Piesele noi, în special la anumite modele de mașini, pot fi extrem de costisitoare. Optând pentru cele la mâna a doua de la Wolcar, nu veți face rabat de la calitate. 

Piesele auto sunt testate pe bancul de probă și dispuneți de 3 luni de garanție. Aceasta echipă de dezmembrari in Craiova pune calitatea serviciilor oferite în prim plan. Dispun de un stoc impresionant de piese și subansamble auto pentru diverse modele de mașini, precum Audi, BMW, Ford, Mercedes, Seat, Skoda, VW și Porsche.

Stocul de piese auto este actualizat constant, de aceea, folosind filtrele de căutare de pe vw-dezmembrari.ro, puteți regăsi piesa compatibilă care vă lipsește. Chiar dacă e vorba despre sistemul electric sau piese mecanice, aici regăsiți un univers al componentelor necesare funcționalității adecvate a mașinii. Aceștia verifică în detaliu fiecare piesă, iar livrarea este rapidă.

Service auto pentru cei din Craiova

Wolcar nu se ocupă doar cu dezmembrari VW Craiova, ci și cu service-ul auto. Echipa profesionistă dispune de dotări tehnice de înalte standarde calitative și ale siguranței. Sunt mereu pregătiți pentru a eficientiza timpul de lucru acordat mai multor mașini simultan. 

Echipamentele de ultimă generație precum și personalul specializat cu o vastă experiență în domeniu, fac din service-ul Wolcar o alegere de încredere, unde vă puteți aduce mașina când aveți probleme. Aceștia se ocupă cu diagnoza computerizată a mărcilor de mașini menționate mai sus, dar și cu testarea Bosch pentru alte mărci. 

Prin diagnoză sunt identificate problemele autovehicului, iar în urma acesteia, Wolcar o readuce în parametrii optimi de funcționalitate. Se ocupă cu echilibrări dinamice, diagnoză electrică, testarea frânelor, verificarea suspensiilor și articulațiilor, curățarea sistemelor importante precum cel de injecție sau de alimentare și chiar reparații importante ale blocului motor.

Pentru cei ce vin cu probleme de natură estetică a mașinii, aceștia dispun de toate cele necesare pentru îndreptarea caroseriei și pentru vopsitorie profesională. Pentru cei ce își doresc un plus de putere în performanța mașinii, pot apela la serviciile de chiptuning. Mașinile sunt setate din fabrică să dea un anumit randament. Prin chiptuning obțineți cai putere în plus, astfel mașina va funcționa la reala ei capacitate. 

Indiferent cu ce problemă a autovehiculului veniți, Wolcar îi găsește rezolvarea. Intrați în cadrul site-ului www.vw-dezmembrari.ro pentru a găsi piesele și informațiile de care aveți nevoie.

Contact: 

0768 912 489

[email protected]

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close