Antena 3 CNN Actualitate „Pipăi și calci pe ceva și nu știi pe ce”. Pompierii care au intervenit în cazul celor patru frați arși de vii, la Timișoara, marcați de tragedie

„Pipăi și calci pe ceva și nu știi pe ce”. Pompierii care au intervenit în cazul celor patru frați arși de vii, la Timișoara, marcați de tragedie

Drama celor patru copii care au ars de vii într-o casă din Timișoara, scoate la iveală detalii tulburătoare. Mama lor povestește că era la muncă atunci când s-a petrecut tragedia, însă tot ea recunoaște că pe drumul de întoarcere a făcut un scurt popas la bar, ca să își ia partenerul.

„Pipăi și calci pe ceva și nu știi pe ce”. Pompierii care au intervenit în cazul celor patru frați arși de vii, la Timișoara, marcați de tragedie
Sursa foto: Foto:ISU Bucuresti-Ilfov/Facebook
18 Ian 2020   •   09:54

În paralel, autoritățile pun la cap cap toate informațiile, mai ales că există bănuiala că frățiorii erau încuiați într-o încăpăre. Le-a fost practic imposibil să se salveze, scrie stirileprotv.ro.

Apelul dat la 112 i-a înfricoșat și pe salvatori. Când au ajuns la adresă, aceștia au găsit cel mai rău scenariu: patru copii captivi într-o încăpere cuprinsă de foc. În fața unei astfel de tragedii, inclusiv militarii aveau lacrimi în ochi.

Pompier: „Vizibilitatea era zero, tavanul ardea. Practic era un tunel de foc. Am trecut foarte repede prin acel tunel, încercând să ajungem la ultimul apartament unde aveam informațiile că se află copiii. Toți speram că nu sunt în acea cameră, că erau în altă cameră.”

Pompier: „A fost foarte urât sentimentul acela, când mergi și nu vezi nimic. Pipăi și calci pe ceva și nu știi pe ce. E crunt sentimentul acela. Nu îi doresc nimănui să simtă ce am simțit acolo. Îți rămâne o imagine, oricât ai încerca să fii de tare.”


 

×
Subiecte în articol: pompieri
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close