Antena 3 CNN Actualitate Pisică din București, testată din greșeală pentru COVID-19. Șocul proprietarului când a văzut bonul de plată

Pisică din București, testată din greșeală pentru COVID-19. Șocul proprietarului când a văzut bonul de plată

Situație inedită apărută în Capitală. O pisică a fost testată din greșeală pentru coronavirus. Președintele Federației pentru Protecția Animalelor și Mediului, Marius Marinescu, a povestit, duminică, la News Magazine, cum s-a petrecut totul.

Pisică din București, testată din greșeală pentru COVID-19. Șocul proprietarului când a văzut bonul de plată
Sursa foto: Pixabay.com
de Gabriel Dano    |    19 Iul 2020   •   13:50

"Am găsit cu ceva timp în urmă o pisică pe stradă, am mers, am sterilizat-o, deparazitat-o, îi merge foarte bine, e grăsuță, i-am dat numele Grăsuțu', are o mică inflamație la gingii și am fost la Facultatea de medicină veterinară ca să-mi dea un diagnostic s-o tratez pentru acestă gingivită.

Am așteptat acolo o oră și jumătate, după care am completat un formular, am spus ce doresc, ce simptome are și m-au pus să plătesc 690 de lei și așa am aflat că a fost testată și pentru coronavirus felin.

Au și scris că pisica este sănătoasă, deci nu avea niciun fel de simptome și obligatoriu mi-a băgat pe gât și această testare cu coronavirus felin", a povestit fostul senator.

Marius Marinescu s-a întrebat retoric ce s-ar fi întâmplat dacă rezultatul testului COVID pentru pisică ar fi fost pozitiv.

"Ce făceau - arestau pisica? Mă întorceam acasă fără pisică? Pe de altă parte, costând atât de mult și băgându-ți obligatoriu acest pachet de analize - vedeți, s-a ajuns la 690 de lei - descurajează adopțiile și încurajează abandonul", a spus Marinescu.

×
Subiecte în articol: Marius Marinescu coronavirus
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close