Antena 3 CNN Actualitate Piteşti. Executare silită la restaurantul cântăreţei Cristina Turcu Preda

Piteşti. Executare silită la restaurantul cântăreţei Cristina Turcu Preda

Piteşti. Executare silită la restaurantul cântăreţei Cristina Turcu Preda
Sursa foto: Cristina Turcu Preda
07 Feb 2009   •   13:24

Executare silită, vineri seară, la restarantul din Piteşti al cântăreţei de muzică populară, Cristina Turcu Preda. Tot mobilierul din local a fost pus sub sechestru, pentru că soţul cântăreţei avea o datorie de peste 250.000 de lei, către un fost asociat.
Toate bunurile materiale aflate în societatea lui Iulian Preda, soţul câtăreţei Cristina Turcu Preda au fost puse sub sechestru. Hotărârea definitivă a fost dată în urma unui proces pe care Iulian Preda l-a avut cu fostul său partener de afaceri. Preda a refuzat să-i dea înapoi banii investiţi în societate când partenerul său a vrut să se retragă din conducerea restaurantului.
Mai exact, în iulie 2008, Iulian Preda şi-a vândut jumătate din acţiunile societăţii soţiei sale, iar cealaltă jumătatea unei alte persoane. Practic, bunurile sechestrate nu mai aparţineau soţului câtăreţei de muzică populară.
Soţii Preda au cerut ca dosarul să fie rejudecat la Tribunalul Comercial. Dacă vor avea câştig de cauză, la rândul lor, îşi vor executa vechiul asociat.
Antena 3

×
Subiecte în articol: executare silita
Parteneri
Bilete de avion gratuite pentru copii, de la TAROM, de 1 iunie
x close