Antena 3 CNN Actualitate Piteşti. Un elev posedat de o furie inexplicabilă s-a luptat cu opt medici pentru a nu fi tratat (VIDEO)

Piteşti. Un elev posedat de o furie inexplicabilă s-a luptat cu opt medici pentru a nu fi tratat (VIDEO)

Piteşti. Un elev posedat de o furie inexplicabilă s-a luptat cu opt medici pentru a nu fi tratat (VIDEO)
21 Mai 2009   •   19:32

Un elev s-a bătut cu medicii pentru a nu fi tratat. Opt oameni s-au chinuit să-l ţină pe băiatul care părea posedat de o furie inexplicabilă şi devastatoare. S-a întâmplat la Piteşti. Elevul de clasa a 12-a a ajuns în spital la un pas de infarct. Medicii şi asistenţii s-au luptat cu el, deşi tânărul nu are un fizic impresionant. De câteva zile, tânărul le ceruse părinţilor să cheme un preot care să-l exorcizeze. Miercuri seară, se spunea despre el că s-a drogat.

În 2007, 4 % dintre copiii de 16 ani, adică din acelaşi an şcolar cu elevul ajuns în spital, recunoşteau că au consumat unul sau mai multe feluri de stupefiante. Amfetaminele fac inima să lucreze mai repede şi pompează adrenalină în organism. Au fost folosite ca drog militar pentru a le da soldaţilor mai multă energie şi a le mari viteza. Acum, sunt ilegale, dar nu de negăsit.

Totuşi, ofiţerii antidrog nu cred că piteşteanul ar fi luat amfetamină sau vreun alt stupefiant ilegal. Probele de sânge luate de medici vor trebui să arate dacă tânarul s-a drogat şi, mai ales, ce subtanţe l-au posedat cu atâta furie.

De dimineaţă, pacientul a plecat din spital pe propriile picioare. Mama încă îşi aminteşte ţipetele copilului ei.



Observator

×
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close