Antena 3 CNN Actualitate Planuri de vacanţă pentru 2008. Cinci din cele mai căutate destinaţii exotice (FOTO)

Planuri de vacanţă pentru 2008. Cinci din cele mai căutate destinaţii exotice (FOTO)

Planuri de vacanţă pentru 2008. Cinci din cele mai căutate destinaţii exotice <font color=red>(FOTO)</font>
08 Iun 2008   •   15:51

E cald, e vară, iar vacanţa îşi cere drepturile. Dacă nu v-aţi hotărât ce destinaţii să alegeţi pentru vara lui 2008, iată cinci dintre cele mai căutate locuri din lume. Laos se anunţă a fi anul acesta noul centru de atracţie pentru turişti. Casele plutitoare de lux din lemn, monumentele istorice precum complexul de temple de la Wat Phou şi capitala Vientiane atrag ca un magnet turiştii aflaţi în căutare de obiective culturale. Un amplu periplu prin Indochina poate depăşi lejer 2.500 de euro de persoană.



Cei care nu vor să se îndepărteze prea mult de casă pot alege Lisabona, una dintre cele mai ieftine capitale europene. Costul unui pachet care include şase nopţi cazare la un hotel de 3 stele, mic dejun şi transport cu avionul inclus poate fi găsit şi la 500 de euro. Aşejat pe cele şapte coline, Lisabona a devenit în ultimii ani o importantă destinaţie culturală. Castelul San Jorge, Muzeul de Artă Decorativă, Catedrala sau Teatrul Roman se află află printre obiectivele de un real interes turistic.



Tunisia a devenit în ultimii ani o importantă destinaţie turistică. Sejururi pe litoral tunisian se găsesc la preţuri la preţuri atractive. Spre exemplu, în Hammamet pachetele turistice de 14 nopţi, pot fi găsite la preţuri ce nu depăşesc 600 de euro.



O altă destinaţie exotică o reprezintă Insula Mauritius. Un pachet cu nouă nopţi de cazare, mic dejun, cină într-un hotel de cinci stele din Mauritius depăşeşte 2400 de euro. Transportul cu avionul este inclus.



Mid-Beach Miami este una dintre cele mai cunoscute destinaţii de vacanţă din lume. Hoteluri ultramoderne, plaje cu nisip alb, parcuri tropicale şi una din cele mai mari grădini zoologice din lume, Miami Metrozoo. Sunt doar câteva dintre atracţiile însoritului oraş american. În Miami cel mai mic preţ de cazare începe de la 99 $, dar se poate ajunge chiar şi la 400 de $.



Antena 3

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close