Antena 3 CNN Actualitate Plimbaţi aproape o zi cu avionul pentru a ajunge de la Napoli la Bucureşti

Plimbaţi aproape o zi cu avionul pentru a ajunge de la Napoli la Bucureşti

Plimbaţi aproape o zi cu avionul pentru a ajunge de la Napoli la Bucureşti
24 Dec 2007   •   16:08

Pasagerii cursei Napoli Bucureşti sunt plimbaţi de aproape o zi între aeroporturi. Cursa trebuia să ajungă duminică seară pe aeroportul ?Aurel Vlaicu?, dar din cauza ceţii a aterizat la Istambul. În cursul zilei de luni avionul a încercat să aterizeze la Bucureşti, dar în urma tentativei nereuşite au hotărât să aterizeze pe aeroportul din Timişoara. acum cursa este aşteptată pe aeroportul Băneasa.

Sute de români au fost blocaţi de ceaţă în ultimele ore pe aeroporturi în România şi în Europa. Unii au fost plimbaţi prin mai multe oraşe de pe continent. Avioanele care au ajuns la destinaţia corectă au avut întârzieri de peste zece ore.

50 de români au fost blocaţi aproape 16 de ore pe aeroportul de la Moscova. Au ajuns la Bucureşti abia în această după-amiază. Alţi 200 de români au stat peste 14 ore pe aeroportul londonez Heathrow. Au ajuns în final la Bucureşti. Din cauza întârzierii uriaşe, peste 30 de pasageri au pierdut legăturile aeriene spre alte destinaţii. Mulţi nu au ştiut unde aterizează avioanele cu care sosesc rudele sau prietenii lor.

Ministrul Transporturilor le promite despăgubiri pasagerilor care au avut de suferit. Ludovic Orban a cerut o anchetă şi e hotărât să treacă la demiteri.

Antena 3

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close