Antena 3 CNN Actualitate Ploi abundente în ţară: Circulaţie întreruptă şi gospodării fără curent electric

Ploi abundente în ţară: Circulaţie întreruptă şi gospodării fără curent electric

Ploi abundente în ţară: Circulaţie întreruptă şi gospodării fără curent electric
13 Iun 2008   •   08:36

Ploi abundente în mai multe zone ale ţării, joi seara. Drumul dintre Deva şi Oradea a fost inundat, iar circulaţia a fost oprită în ambele sensuri, pe o porţiune de 100 de metri. La Caraş-Severin, câteva sute de familii din zona Oraviţa-Sasca Montană au rămas fără curent electric, iar gospodăriile din 8 comune au fost inundate. Cele maI afectate localităţi sunt Ştinăpari, Cărbunari şi Slatina Nera. Nici Deva sau Oradea nu au scăpat de problemele din cauza vremii. Ploaia a fost atât de puternică, încât apa a depăşit în unele zone jumătate de metru, iar circulaţia a fost perturbată. Joi seară, cozile de maşini depăşeau 3 kilometri, la ieşirea din municipiul Brad. Şuvoiale au inundat şi o pensiune aflată în zonă. Circulaţia pe DN74 a revenit la normal după aproape patru ore.

Şi timişorenii au avut parte de inundaţii. Canalizările nu au mai făcut faţă, iar străzile s-au transformat în adevarate râuri.

Dacă nu se vor mai înregistra precipitaţii abundente, meteorologii si hidrologii vor ridica, vineri seară, averitzarea de cod galben.



Sursă foto: www.gflrpc.org

Antena3

×
Parteneri
Incendiu puternic într-o parcare plină cu TIR-uri, la Timişoara!
x close