Antena 3 CNN Actualitate Ploieşti. O elevă de liceu îl acuză pe profesorul de matematică de hărţuire sexuală

Ploieşti. O elevă de liceu îl acuză pe profesorul de matematică de hărţuire sexuală

Ploieşti. O elevă de liceu îl acuză pe profesorul de matematică de hărţuire sexuală
09 Oct 2008   •   18:20

Acuzaţie de hărţuire sexuală la liceul Toma Socolescu din Ploieşti. O fostă elevă susţine că profesorul de matematică i-ar fi cerut să întreţină relaţii sexuale cu el în schimbul promovării examenului de corigenţa. Cadrul didactic este acum cercetat de poliţie.
Profesorul de matematica are 56 de ani şi este cadru didactic de peste 30 de ani. Elevii spun că este foarte exigent şi că le este teamă de el.
Directorul adjunct al liceului confirmă faptul că între dascăl şi eleva care a depus plângerea de hărţuire sexuală a existat o problemă dar că profesorul nu a recunoscut niciodată, nimic. De altfel, profesorul de matematică respinge acuzaţiile fostei eleve şi spune ca aceasta exagerează.
Împotriva dascălului a fost depusă o reclamaţie la poliţia din Ploieşti. Dacă va fi găsit vinovat pentru hărţuire sexuală, profesorul de matematică riscă o pedeapsă cu închisoare cuprinsă între 3 luni şi 2 ani. Conducerea liceului şi inspectorii şcolari au demarat o anchetă administrativă pentru a stabili dacă acuzaţiile fetei sunt întemeiate.
Antena 3

×
Subiecte în articol: Ploiești
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close