Antena 3 CNN Actualitate Ploieşti. Sute de oameni s-au călcat în picioare ca să îşi depună cererea pentru ajutorul de încălzire

Ploieşti. Sute de oameni s-au călcat în picioare ca să îşi depună cererea pentru ajutorul de încălzire

Ploieşti. Sute de oameni s-au călcat în picioare ca să îşi depună cererea pentru ajutorul de încălzire
Sursa foto: Foto: Videonews
25 Oct 2011   •   10:04

Sute de ploieşteni s-au călcat în picioare ca să îşi depună cererile de acordare a ajutoarelor de încălzire. Autorităţile locale estimează că în această iarnă, numărul cererilor va fi aproape dublu faţă de anul trecut.

Oamenii s-au înghesuit în faţa administraţiei serviciilor sociale comunitare. După ce au aşteptat ore în şir, mulţimea s-a luat la ceartă.

Ei au la dispoziţie o lună întreagă pentru a-şi depune cererile, dar vor să fie siguri că nu rămân fără ajutorul cu care să poată trece prin iarnă.

Anul acesta, cei care solicită ajutorul pentru încălzire, nu mai au nevoie de adeverinţele de venit. Trebuie doar să completeze formularul şi să declare pe propria răspundere că informaţiile furnizate sunt conforme cu realitatea. Vor avea nevoie însă de toate documentele justificative, în cazul anchetelor sociale care vor urma.

Autorităţile estimează că numărul beneficiarilor de ajutoare pentru încălzire va fi aproape dublu faţă de anul trecut, adică va ajunge la aproximativ 20.000.






×
Subiecte în articol: Ploiești oameni cereri
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close