Antena 3 CNN Actualitate Ploile au răvăşit mai multe gospodării şi au dat peste cap circulaţia rutieră

Ploile au răvăşit mai multe gospodării şi au dat peste cap circulaţia rutieră

Ploile au răvăşit mai multe gospodării şi au dat peste cap circulaţia rutieră
23 Iul 2008   •   19:23

Ploile din ultimele zile au făcut ceva probleme în ţară, au răvăşit mai multe gospodării şi au dat peste cap circulaţia rutieră. La Cluj, un pârâu care trece prin localitatea Sânpaul a inundat mai multe gospodării şi a acoperit Drumul European 81 pe doi kilometri. În Maramureş, DN 18 a fost blocat timp de o jumătate de oră din cauza unui copac doborât de vijelie.

Pârâul care traversează localitatea Sânpaul s-a revărsat şi a intrat în mai multe case. Apa a ajuns şi pe Drumul European 81, care face legătura între Cluj-Napoca şi Zalău. O parte din localitatea Sânpaul a rămas izolată timp de câteva ore din cauza apelor.



În Deva a plouat mai bine de 12 ore şi apa a inundat curţile oamenilor. Locuitorii se plâng că pătesc acelaşi lucru de fiecare dată când plouă mai mult. Oamenii speră că municipalitatea va rezolva problema canalizării pe străzile afectate.

O stradă din centrul municipiului Alba Iulia a fost şi ea inundată. Pompierii au intervenit pentru scoaterea apei din gospodării. Apa a pătruns în câteva curţi şi pivniţe.

Pe DN18, care leagă Baia Mare de Sighetul Marmaţiei, un copac uriaş a fost doborât de rafalele puternice de vânt şi a blocat circulaţia pe ambele sensuri. Muncitorii de la drumuri au intervenit de urgenţă.

Ploile torenţiale au făcut pagube şi în judeţul Mehedinţi. Canalizările din Orşova nu au mai făcut faţă cantităţilor mari de apă şi au refulat.

Nici Bucureştiul nu a scăpat de capriciile vremii. Ploaia torenţială s-a oprit însă după câteva minute.

Antena 3

×
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close