Antena 3 CNN Actualitate Ploile torenţiale au făcut ravagii în ţară. Un clujean a dispărut după ce o maşină a fost luată de ape (VIDEO)

Ploile torenţiale au făcut ravagii în ţară. Un clujean a dispărut după ce o maşină a fost luată de ape (VIDEO)

Ploile torenţiale au făcut ravagii în ţară. Un clujean a dispărut după ce o maşină a fost luată de ape (VIDEO)
22 Iun 2010   •   09:50

Previziunile meteorologilor s-au adeverit încă o dată, iar efectele ploilor puternice din ultimele ore sunt vizibile în mai multe oraşe ale ţării. O persoană din judeţul Cluj este dată dispărută, după ce maşina în care se afla a fost luată de ape. Iar la Zalău, în mai multe cartiere, o ploaie cu gheaţă care a durat doar 15 minute, a provocat pagube însemnate.

Ploile care au căzut în rafale au luat pe sus o maşină, cu tot cu oameni. S-a întâmplat în satul Morlaca din Cluj, unde o persoană este acum dată dispărută. Un cameraman amator a reuşit să surprindă imagini incredibile din timpul inundaţiilor. Bărbatul a filmat momentul în care maşina este luată de puhoaiele de apă.

Alţi doi oameni aflaţi în autoturismul purtat de torenţi au fost deja salvaţi de echipajele ambulanţei şi duşi la spital. Toţi trei reuşiseră să iasă din maşină şi să se agaţe de copaci. Unul însă a căzut în apă şi nu a mai fost găsit.

Maşină luată de ape, în judeţul Cluj



Inundaţii au fost în mai multe zone. După o ploaie care a durat o jumătate de oră, Valea Zalăului a ieşit din matcă şi s-a revărsat pe toate străzile din oraş.

Zeci de case au fost inundate, apa ajungând în curţile oamenilor până la un metru. Câteva maşini au fost luate de apă şi purtate pe străzi.

Pompierii au încercat să evacueze mai multe persoane ale căror locuinţe au fost inundate, dar fără succes.

Inundaţii la Zalău



O ploaie torenţială de aproape o oră a paralizat şi Timişoara. Nici mall-ul de acolo nu a fost scutit de furia apelor. Zeci de magazine au fost indundate, iar clienţii au fost evacuaţi.

Ploi torenţiale în Timişoara


Mall-ul din Timişoara, inundat



Şi străzile din Craiova s-au umplut de apă după ce canalizările nu au mai făcut faţă.

Inundaţii la Craiova


Codul Galben de inundaţii emis de meteorologi a ieşit din vigoare marţi dimineaţă, la ora 9:00.

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: inundatii Zalau Timisoara Cluj disparut viitura
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close