Antena 3 CNN Actualitate Orban i-a instruit pe liberali cum să lupte cu PSD, la mitingul din Alexandria: Cu parul pe ei. Sunăm imediat la 112

Orban i-a instruit pe liberali cum să lupte cu PSD, la mitingul din Alexandria: Cu parul pe ei. Sunăm imediat la 112

Orban i-a instruit pe liberali cum să lupte cu PSD, la mitingul din Alexandria: Cu parul pe ei. Sunăm imediat la 112
20 Apr 2019   •   13:45

Update: Ludovic Orban a adus acuzații grave PSD în timpul mitingului PNL de la Teleorman. Liberalul a dezvăluit metoda prin care va încerca să scape de social-democrați.

”Îi sperie pe toți oamenii că nu le mai dau ajutor social, că le închid magazinele, că nu le mai dau subvenția de la APIA, că nu mai primesc ajutorul pentru persoane cu handicap. Asta fac ei în Dâmbovița, în Teleorman și alte județe unde ei conduc, unde oamenii o duc rău și se tem să nu o ducă și mai rău. Plătesc datoriile de pe caiet și îi pun pe oameni să voteze cu ei pentru că îi scapă de datorii. (...) Cu ochii pe ei și cu parul pe ei. Sunăm imediat la 112", a declarat Ludovic Orban la Teleorman.

 

Update: Mitingul PNL din Teleorman a început cu mesaje agresive la adresa PSD.

"Luptăm cu tuta, cu analfabeta. Vasilica, nici nu știi cât de mică începi să fii.",a spus deputatul PNL Florin Roman.

Știrea inițială: Liberarii fac o demonstrație de forță acasă la Liviu Dragnea, în Alexandria, sâmbătă.

Mii de oameni au fost mobilizați să vină la acest miting după scandalul uriaș cu primarul din oraș, auzat că ar fi încercat să blocheze această manifestare electorală. PNL a vrut să pună o scenă în fața casei de cultură, unde sunt montați iepurașii pentru Târgul de Paște, dar până la urmă organizează mitingul într-o curte a unui teren privat.

Antena 3 a prezentat primele imagini cu liderii care se duc acasă la Dragnea, în Alexandria. Apare chiar mesajul cu ”Vine lupul în bârlogul lui Dragnea”. În imagine sunt prezenți Ludovic Orban și Rareș Bogdan.

×
Subiecte în articol: PNL miting scandal
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close