Antena 3 CNN Actualitate Poliţia are 2 piste în cazul elevilor înjunghiaţi în autobuz (VIDEO)

Poliţia are 2 piste în cazul elevilor înjunghiaţi în autobuz (VIDEO)

Poliţia are 2 piste în cazul elevilor înjunghiaţi în autobuz <font color=red>(VIDEO)</font>
15 Noi 2007   •   17:49

Poliţiştii nu i-au identificat pe tinerii care au înjunghiat miercuri, doi elevi ai Liceului Nichita Stănescu din Capitală. Oamenii legii au două piste de anchetă, dar victimele nu-i ajută prea mult. Se ştiu doar că cinci dintre agresori au până în 18 ani, iar unul în jur de 27. Toţi erau îmbrăcaţi sport şi aveau feţele acoperite cu fulare ce purtau însemnele echipei Steaua. Joi, Liceul Nichita Stănescu s-a transformat într-o fortăreaţă. Agenţi de ordine, poliţişti comunitari, şi câţiva paznici au supravegheat atent, instituţia de învăţământ. Poliţia are deocamdată două ipoteze.

Prima ipoteză - unul dintre liceeni a avut un conflict acum câteva zile cu o gaşcă de tineri, pentru o fată, iar aceştia l-au aşteptat ieri, în staţia de autobuz, pentru a se răzbuna. Portarul liceului ar fi văzut dealtfel un grup de tineri, în staţia de maşină.

A doua ipoteză merge pe ideea unui conflict spontan. Una dintre victime i-ar fi deranjat pe agresori pentru că asculta muzică prea tare. Deocamdată nici una dintre piste nu e confirmată de victime, care susţin în continuare că nui cunosc pe agresori.

Din fericire, cei doi băieţi înjunghiaţi, se simt mai bine. Incidentul în care au fost implicaţi a adus nesiguranţă printre colegii lor, care spun că nu se simt în siguranţă înafara şcolii.

Statisticile poliţiei arată că în Bucureşti în fiecare zi are loc, cel puţin o infracţiune pe mijloacele de transport în comun. Cele mai frecvente sunt furturile din buzunare şi tâlhăriile.

Observator

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close