Antena 3 CNN Actualitate Poliţia cere ajutorul populaţiei pentru a prinde doi ucigaşi căutaţi de 9 luni

Poliţia cere ajutorul populaţiei pentru a prinde doi ucigaşi căutaţi de 9 luni

Poliţia cere ajutorul populaţiei pentru a prinde doi ucigaşi căutaţi de 9 luni
29 Aug 2008   •   19:34

Poliţia a făcut publice imaginile surprise de camerele de supraveghere ale unei case de amanet din Hunedoara. În urmă cu 9 luni doi suspecţi rămaşi neidentificaţi au împuşcat-o pe vânzătoare şi au plecat cu peste un kg de aur.

Imaginile ne arată doi tineri pozând într-un cuplu de îndrăgostiţi în căutarea unei bijuterii. În timp ce admiră bijuteriile, cuplul de infractori analizează minuţios interiorul casei de amanet. Îşi iau rămas bun şi promit că se vor întoarce.

Tinerii au revenit într-adevăr după câteva zile, la doar 10 minute după deschiderea casei de amanet. În timp ce tânăra o ţine de vorbă pe vânzătoare, partenerul ei scoate un pistol cu amortizor din palton şi îl ascunde sub tejghea. După ce vânzătoarea refuză cererile atacatorilor, bărbatul scoate arma şi o împuşcă în cap. Vânzătoarea se prăbuşeşte, atacatorul sare peste tejghea şi apucă o servietă plină cu bijuterii şi bani. Deşi a fost împuşcată în ochi, vânzătoarea a supravieţuit miraculos atacului. Cei doi spărgători, însă, sunt încă liberi.

Subinspectorul Bogdan Niţu de la IPJ Hunedoara solicită cetăţenilor care pot să ofere informaţii pentru identificarea suspecţilor să sune la 112.



Observator

×
Parteneri
Xi Jinping, primit la Paris de Macron și Ursula von der Leyen
x close