Antena 3 CNN Actualitate Politician "călcat" de hoţi. Ce au furat infractorii din cabinetul parlamentar al unui deputat PSD

Politician "călcat" de hoţi. Ce au furat infractorii din cabinetul parlamentar al unui deputat PSD

Politician "călcat" de hoţi. Ce au furat infractorii din cabinetul parlamentar al unui deputat PSD
Sursa foto: Foto: vrn.ro
de M.Z.    |    09 Apr 2012   •   19:58

Biroul parlamentar al deputatului de Vaslui Victor Cristea, care funcţionează în sediul Organizaţiei Judeţene a PSD, a fost spart de hoţi. Infractorii au luat de acolo geanta cu bani şi documente a şefei de cabinet a parlamentarului, potrivit Agerpres.

"Persoanele care au pătruns în sediu au sustras o poşetă în care se aflau 150 de lei, două ştampile şi o serie de documente personale. Se efectuează cercetări pentru identificarea persoanelor care au pătruns în cabinetul parlamentar", a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub.

Poliţia Vaslui a precizat că hoţii au profitat de faptul că uşa de la intrarea în sediul PSD era deschisă şi au intrat cu uşurinţă, forţând apoi intrarea de la biroul parlamentar.

Cabinetul parlamentar al deputatului PSD Victor Cristea a mai fost spart de hoţi în noiembrie 2011, atunci fiind furate bunuri şi suma de 600 de lei. Anul trecut hoţii au pătruns în sediu pe un geam lăsat deschis de unul dintre angajaţi.

×
Subiecte în articol: hoti fura bani acte
Parteneri
Marele Premiu al Chinei | Tabloul complet al calificărilor
x close