Antena 3 CNN Actualitate Poliţie de tot râsul: Mascaţii au intrat în casă peste o bătrână ameninţând-o cu arma. Căutau cămătari

Poliţie de tot râsul: Mascaţii au intrat în casă peste o bătrână ameninţând-o cu arma. Căutau cămătari

Poliţie de tot râsul: Mascaţii au intrat în casă peste o bătrână ameninţând-o cu arma. Căutau cămătari
Sursa foto: Foto: INTACT Images
23 Noi 2011   •   17:39

O pensionară din Piteşti s-a trezit în această dimineaţă cu mascaţii în casă din greşeală.Oamenii legii căutau cămătari numai că la adresa respectivă locuia de mai bine de 30 de ani o bătrână. Femeia s-a speriat foarte tare atunci când mascaţii au îndreptat arma asupra ei şi i-au răscolit prin casă. A sunat imediat la 112.

După ce i-au forţat uşa mascaţii au intrat cu arma îndreptată către pensionară. Şocul a fost atât de puternic încât bătrâna şi-a revenit din sperietură după câteva ore.

Mascaţii spun că aveau hârtie de la tribunal cu adresa la care au descins, deşi bătrâna locuieşte aici de mai bine de 30 de ani. Femeia susţine că nu are cunoştinţe dubioase, ba chiar întotdeauna a respectat legea.

Pentru spaima trasă, bătrîna este hotărâtă să dea în judecată poliţia şi să ceară daune serioase. Anchetatorii au descins dimineaţă la mai multe locuinţe din Piteşti în căutarea unor persoane suspecte de cămătărie.

 


Nu este prima dată când mascaţii cu „ajutorul“ magistraţilor greşesc copilăreşte.  În luna februarie a.c., o familie din Constanţa s-a trezit, după-amiaza, cu forţele de ordine în casă. În ciuda protestelor familiei Nicula, forţele speciale au urmat procedura şi au răscoit toată casă, fără să lase nici un colţişor neverifcat.

Când nu au fost descoperite ţigările de contrabandă pe care se aşteptau să le găsescă în apartament, ofiţerii au verificat din nou mandatul şi au realizat că au greşit adresa, ei făcuseră percheziţia la etajul 3 al blocului, iar mandatul era pentru un apartament de la etajul patru.

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close