Antena 3 CNN Actualitate Polițist antimafia de la Ploiești, avertizat de Sebastian Ghiță că este filat. Motivul este halucinant

Polițist antimafia de la Ploiești, avertizat de Sebastian Ghiță că este filat. Motivul este halucinant

Polițist antimafia de la Ploiești, avertizat de Sebastian Ghiță că este filat. Motivul este halucinant
Sursa foto: sursa foto: Agerpres
05 Ian 2017   •   09:31

Şpagă, şantaj şi informaţii clasificate sunt ingredientele unui dosar de corupţie în care sunt implicaţi trei poliţişti cu funcţii înalte din Ploieşti. Potrivit interceptărilor, unul dintre aceştia ar fi fost avertizat de Sebastian Ghiţă că era monitorizat de procurori.

„Eu am vorbit cu Ghiţă. Cu Sebi! De ce am vorbit cu Ghiţă, cu Sebi!? El a venit la mine şi mi-a zis:«Bă, prietene! Uite care-i treaba, din sursele mele, care sunt foarte demne de încredere, tu ai un dosar aici la Curte», a zis că i-a spus Tudose personal şi o lucrare mare la «Doi ş-un sfert» la Bucureşti şi a zis: «Sfatul meu este să faci aşa, aşa, aşa, cutare şi...»”.

Aşa susţine comisarul-şef  Mihai Emanuel Saghel, fostul şef al Serviciului de Combatere a Finanţării Terorismului şi Spălării Banilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate - Ploieşti că a aflat că este sub lupa procurorilor.

Mai exact, poliţistul a mărturisit că cel care l-ar fi avertizat că este filat de „Doi şi-un sfert”, cum este cunoscut serviciul secret al Ministerului de Interne, ar fi fost fostul deputat de Prahova, Sebastian Ghiţă. Iar fostul deputat ar fi aflat toate aceste informaţii de la Liviu Tudose, fostul procuror general al Parchetului Curţii de Apel Ploieşti.

Mai mult, pe adevarul.ro.

×
Subiecte în articol: Sebastian Ghita
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close