Antena 3 CNN Actualitate Poliţist bătut şi târât cu maşina, de şoferul pe care îl legitima

Poliţist bătut şi târât cu maşina, de şoferul pe care îl legitima

Poliţist bătut şi târât cu maşina, de şoferul pe care îl legitima
28 Mai 2008   •   10:30

Un poliţist din Braşov a ajuns marţi noapte la spital, după o altercaţie cu un şofer şi pasagerii lui. Omul legii a fost acroşat şi târât de autoturismul celor pe care i-a oprit să îi legitimeze. Şoferul şi pasagerii maşinii au fugit imediat de la locul accidentului. Totul a început în momentul în care poliţiştii, care efectuau un control de rutină, au văzut un autoturism în care se aflau opt persoane. L-au oprit pe conducătorul auto şi l-au legitimat. Pasagerii au devenit însă agresivi şi s-au luat la ceartă cu oamenii legii.

Pentru că nu a fost lăsat să plece, şoferul maşinii a apăsat pedala de acceleraţie şi l-a lovit pe poliţistul care se afla în faţa autoturismului. Poliţistul a primit îngrijiri de la medicii de la ambulanţă şi a fost transportat de urgenţă la spital. Ca să dea de urma agresorilor, poliţia a organizat mai multe filtre la ieşirile din oraş.

Şoferul maşinii şi fratele acestuia au fost depistaţi, însă au refuzat să meargă la poliţie. Ambii susţin că ei au fost de fapt cei agresaţi. Dacă li se va dovedi vinovăţia, bărbaţii riscă să stea ani buni după gratii pentru ultraj şi infracţiuni la legea circulaţiei.

POLIŢIST AGRESAT:


Antena 3

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close