Antena 3 CNN Actualitate Poliţist certat cu legea: a lovit o maşină, a înjurat o femeie şi a dat cu pumnul

Poliţist certat cu legea: a lovit o maşină, a înjurat o femeie şi a dat cu pumnul

Poliţist certat cu legea: a lovit o maşină, a înjurat o femeie şi a dat cu pumnul
30 Iun 2008   •   19:16

La volanul maşinii de poliţie, un agent a crezut că este stăpânul şoselelor. Nu s-a asigurat în intersecţie, pe motiv că este în misiune, şi a lovit maşina unei femei care n-a auzit la timp sirenele. Apoi, enervat peste măsură, a înjurat-o pe şoferiţă. Şi s-a supărat şi pe reporterii Observatorului, pe care i-a bruscat mai apoi. Deşi este un angajat al Ministerului de Interne, plătit din bani publici să aibă grijă de bucureşteni.

Mai multe echipaje de poliţie au ajuns imediat la locul accidentului pentru a vedea care este situaţia. Femeia a declarat că poliţistul a început să o înjure în mijlocul străzii, după care şi-a chemat colegii. Agentul care conducea maşina implicată în accident este încadrat la serviciul ordine publică, la Secţia 16, fiind angajat în sistem din 1985.

Totuşi, spun colegii lui, a acţionat ca un neprofesionist, punând în pericol viaţa unei femei şi pe a colegului său din dreapta. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. A fost doar o tamponare care, în cele din urmă, l-a lăsat pe agentul şef de la Secţia de Poliţie numărul 16 fără permisul de conducere timp de două luni. Mai mult, omul legii a fost şi amendat cu 3 milioane de lei vechi.

CERTAT CU LEGEA:


Observator

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close