Antena 3 Actualitate Poliţist din Dolj diagnosticat cu noul COVID-19. Alţi 13 colegi sunt izolaţi la domiciliu

Poliţist din Dolj diagnosticat cu noul COVID-19. Alţi 13 colegi sunt izolaţi la domiciliu

28 Apr 2020   •   16:16
Poliţist din Dolj diagnosticat cu noul COVID-19. Alţi 13 colegi sunt izolaţi la domiciliu

Un polițist din Dolj este infectat cu noul coronavirus, acesta fiind primul caz din cadrul IPJ. Alți 13 poliţişti, care au intrat în contact cu omul legii, sunt izolaţi la domiciliu.

Un poliţist care lucrează la o secţie de poliţie din apropierea Craiovei a fost diagnosticat cu COVID-19 și a fost internat în spital.

Alţi 13 oameni ai legii, care au intrat în contact cu el, sunt izolaţi la domiciliu, potrivit Mediafax.

Potrivit autorităţilor din Dolj, poliţistul era în timpul liber când a început să se simtă rău, a sunat la 112 şi a fost transportat cu salvarea la Spitalul de Boli Infecţioase Craiova.

În urma analizelor, medicii au stabilit că bărbatul are infecţie cu SARS-COV2.

Alţi 13 poliţişti, cu care omul legii a intrat în contact, sunt izolaţi la domiciliu .

„Persoana în cauză, aflându-se în timpul liber, a sunat, în seara zilei de 26 aprilie, la 112 şi a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Craiova, unde a fost internată cu simptome şi testat pentru depistarea virusului SARS-COV 2, rezultatul fiind pozitiv. Imediat, a fost declanşată ancheta epidemiologică, iar la nivelul subunităţii în cadrul căreia bărbatul este angajat s-a dispus măsura izolării la domiciliu faţă de 13 persoane, contacţi direcţi cu cel în cauză”, anunţă reprezentanţii Prefecturii Dolj.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close