Antena 3 CNN Actualitate Poliţist de frontieră, filmat în timp ce încearcă uşile unor apartamente dintr-un bloc de locuințe

Poliţist de frontieră, filmat în timp ce încearcă uşile unor apartamente dintr-un bloc de locuințe

Un poliţist de frontieră din Timiş este anchetat de superiorii săi după ce o cameră de supraveghere dintr-o scară de bloc l-a suprins în timp ce încerca uşile unor apartamente. Un timişorean este cel care a postat pe Facebook imaginile în care polițistul apare cu o glugă pe cap încercând să vadă dacă găsește vreun apartament care să nu fie asigurat cu yala.

Poliţist de frontieră, filmat în timp ce încearcă uşile unor apartamente dintr-un bloc de locuințe
de Dan Gabor    |    07 Noi 2020   •   17:00

Pentru că pe imagini a apărut pentru câteva clipe fața tânărului, acesta a fost identificat. Potrivit tion.ro, este vorba de un poliţist de frontieră. Împotriva acestuia a fost declanşată o anchetă.

„Conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara s-a sesizat cu privire la imaginile apărute în mass-media, identificând persoana ca fiind lucrător al instituţiei noastre care se afla în concediu de odihnă.

Verificările si cercetările au fost derulate de către IPJ Timişoara. La nivelul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara s-a dispus cercetarea disciplinară de urgenţă a lucrătorului, în conformitate cu prevederile Statului Poliţistului şi al Codului de etică şi deontologie al poliţistului, pentru a se stabili în ce împrejurări a avut loc incidentul”, au transmis reprezentanţii ITPF Timişoara pentru sursa mai sus menționată.

 

 

×
Subiecte în articol: tenativa de furt
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close