Antena 3 CNN Actualitate Poliţişti din Covasna împuşcaţi cu propria armă de un bărbat pe care urmau să-l ducă la sediu

Poliţişti din Covasna împuşcaţi cu propria armă de un bărbat pe care urmau să-l ducă la sediu

În timpul unei intervenţii în localitatea Barcani din judeţul Covasna, un bărbat a furat pistolul din dotare de la un agent şi a împuşcat doi poliţişti.

Poliţişti din Covasna împuşcaţi cu propria armă de un bărbat pe care urmau să-l ducă la sediu
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    05 Noi 2020   •   18:05

Polițiștii din cadrul IPJ Covasna s-au deplasat, joi, în localitatea Barcani, la locuinţa a două persoane de sex masculin acuzate că l-ar fi agresat pe şeful postului de poliţie.

”La data de 5 noiembrie a.c., în jurul orei 09.00, în faţa sediului Postului de Poliţie Barcani, doi bărbaţi, în vârstă de 20, respectiv 52 de ani, ar fi agresat fizic un poliţist. Cei doi bărbaţi fuseseră citaţi la sediul Postului de Poliţie Barcani, în vederea soluţionării unei petiţii. Aceştia au devenit reclacitranţi şi l-ar fi tras de uniformă pe şeful de post, moment în care unul dintre ei l-ar fi lovit cu pumnul pe poliţist”, a transmis pentru Antena 3, Radu Stroe, purtător de cuvânt IPJ Covasna.

În timpul intervenţiei, unul din bărbaţi a furat pistolul din dotare de la un agent şi a împuşcat doi poliţişti 

"Ulterior, în jurul orei 16.00, în timp ce poliţiştii puneau în executare un mandat de aducere, emis pe numele unuia dintre cei doi bărbaţi, aflându-se la domiciliul acestuia, bărbatul ar fi luat un pistol şi ar fi tras cu acesta, rănind doi agenţi de poliţie, la nivelul membrelor inferioare”, a mai transmis pentru Antena 3, Radu Stroe, purtător de cuvânt IPJ Covasna.

În urma incidentului, alţi doi poliţişti din cadrul Postului de Poliţie au intervenit în sprijinul colegului agresat, folosind spray iritant-lacrimogen, asupra celor doi bărbaţi, care au fugit de la faţa locului.

În scurt timp, cei doi agresori au fost prinşi de poliţişti şi duşi la sediul Poliţiei Oraşului Întorsura Buzăului, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

”Poliţiştii răniţi au fost transportaţi la o unitate medicală, în stare stabilă, fiind în afara oricărui pericol”, a mai spus Radu Stroe, purtător de cuvânt IPJ Covasna.

Cercetările sunt continuate, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Întorsura Buzăului.

 

×
Subiecte în articol: politisti politist impuscat
Parteneri
Armată obligatorie în țara europeană unde trăiesc mulți români
x close