Antena 3 CNN Actualitate Polițiștii au dat drumul sirenelor pentru a acoperi vocea lui Vali Vijelie, pe o terasă din Mamaia Sat

Polițiștii au dat drumul sirenelor pentru a acoperi vocea lui Vali Vijelie, pe o terasă din Mamaia Sat

Sute de oameni s-au adunat seara trecută, în fața unei terase din Mamaia Sat, pentru a-l asculta pe Vali Vijelie, iar pentru a-i dispersa și a opri show-ul făcut de manelist, polițiștii au fost nevoiți să pornească sirenele.

Polițiștii au dat drumul sirenelor pentru a acoperi vocea lui Vali Vijelie, pe o terasă din Mamaia Sat
Sursa foto: Facebook
de Alin Tarnovschi    |    29 Aug 2020   •   10:30

Oamenii s-au adunat în fața terasei fără să mai respecte regulile de distanțare și protecție împotriva unei posibile răspândiri a infecției cu coronavirus, motiv pentru care polițiștii au intervenit pentru a-i face pe oameni să iasă din aglomerație.

Totul s-a întâmplat în fața unei terase din Mamaia Sat, acolo unde Vali Vijelie cânta live. Show-ul făcut de manelist i-a atras pe trecători ca un magnet, astfel că, în scurt timp, în fața terasei s-au adunat câteva sute de oameni.

Polițiștii au fost nevoiți să intervină cu două autospeciale, pe care le-au postat în fața terasei și au dat drumul sirenelor pentru a acoperi vocea lui Vali Vijelie.

"La data de 28 august a.c., în jurul orei 22.15, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari s-au autosesizat cu privire la faptul că, în fața unei terase din zona Mamaia Sat, mai multe persoane s-ar fi adunat pentru a urmări interpretarea live a unui muzician.

Polițiștii au folosit rampele autospecialelor din dotare, împreună cu avertismente verbale, pentru a dispersa mulțimea, iar persoanele prezente s-au conformat.

Administratorul societății comerciale respective a fost sancționat cu amendă în valoare de 2.500 de lei, la Legea 61/1991, pentru organizarea de petreceri și utilizarea de aparatură muzicală la intensitate de natură a tulbura liniștea locuitorilor. 

De asemenea, interpretul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, la Legea 61/1991, pentru tulburarea liniștii locatarilor prin producerea de zgomote, larmă sau prin folosirea oricărui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare", se arată într-un comunicat al IPJ Constanța.

×
Subiecte în articol: vali vijelie Mamaia
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close