Antena 3 CNN Actualitate Poliţiştii care nu au intervenit în conflictul din Petroşani sunt anchetaţi

Poliţiştii care nu au intervenit în conflictul din Petroşani sunt anchetaţi

Poliţiştii care nu au intervenit în conflictul din Petroşani sunt anchetaţi
24 Mar 2008   •   22:04

Mai mulţi poliţişti din Petroşani au asistat ca la spectacol la bătaia dintre doua găşti şi-acum sunt anchetaţi de colegii lor, tot poliţişti. După bătaia care a avut loc sâmbătă seară la câţiva metri de sediul poliţiei din Petroşani, şase agresori au fost identificaţi, iar politia le-a deschis dosare penale. Cele două găşti rivale nu au fost oprite de poliţiştii care se aflau la faţa locului. Agresorii au remarcat că sunt filmaţi şi i-au atacat pe jurnalişti, sub nasul poliţiei din Petroşani. Găştile se luaseră la bătaie într-un bar. Un bărbat zăcea întins pe asfalt cu capul spart.

Poliţiştii spun că i-au identificat pe şase dintre agresori şi că le-au deschis dosare penale. Sub anchetă sunt şi poliţiştii filmaţi în timp ce urmăreau de pe tuşă bătaia de stradă.

Găştile din Petroşani sunt recunoscute pentru violenţa lor. Acum doi ani, un poliţist şi-a descărcat arma într-un bărbat care îl atacase cu toporul, tot în urma unor conflicte de stradă între două găşti. Ancheta a stabilit că poliţistul a reacţionat regulamentar. Bărbatul împuşcat a supravieţuit.

Observator

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close