Antena 3 CNN Actualitate Poliţistul care a fost în bar cu Gigi Becali şi hoţii maşinii, destituit şi cercetat penal (VIDEO)

Poliţistul care a fost în bar cu Gigi Becali şi hoţii maşinii, destituit şi cercetat penal (VIDEO)

Poliţistul care a fost în bar cu Gigi Becali şi hoţii maşinii, destituit şi cercetat penal (VIDEO)
Sursa foto: politist
14 Mai 2009   •   20:47

Poliţistul care s-a aflat în barul în care au fost duşi cei trei presupuşi hoţi ai maşinii lui Gigi Becali a fost dat afară din Poliţie. În plus este urmărit penal de procurori. Joi el a povestit reporterilor versiunea lui despre incident.
A fost omul nepotrivit, la locul nepotrivit. Asta spune agentul Romulus Dumitrescu despre noaptea de 26 spre 27 ianuarie. El povesteşte că a ajuns în barul din Pipera, din întâmplare, la invitaţia prietenului său Dumitru Beciu - unul dintre bodyguarzii lui Gigi Becali.

Potrivit lui Dumitrescu, în bar, la o altă masă stătea finanţatorul Stelei. Era prima dată când îl vedea, faţă în faţă. El spune că a prins din zbor discuţiile care se purtau. Era vorba despre furtul maşinii. Presupuşii hoţi îl rugau pe Gigi Becali să nu anunţe poliţia.

Pentru că suspecţii nu ştiau cum să formuleze declaraţiile, poliţistul a fost rugat de Dumitru Beciu să le arate cum să le scrie.
?Eu nu m-am legitimat, nu am spus că sunt poliţist, le-am arătat doar cum să facă capul de declaraţie cu datele de stare civilă, pentru că nici eu nu mă pricep prea bine, sunt poliţist criminalist? a declarat Dumitrescu.

El spune că nu a văzut nimic mai mult. Nicio ameninţare, nici o bataie. Ci dimpotrivă.

A doua zi dupa incident Romulus Dumitrescu i-a povestit întâmplarea unui coleg de la Furturi Auto. Inclusiv că maşina lui Becali a fost furată şi că are date despre suspecţi. De abia pe 4 mai le-a spus asta şi şefilor. Acest lucru l-a costat însă postul. El a fost destituit, pentru comportament necorespunzător.

Poliţistul spune că a fost nedreptăţit şi vrea să atace decizia conducerii. În acelaşi timp, procurorii îl cercetează penal pentru complicitate la sechestrare de persoane şi favorizarea infractorului.



Observator

×
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România: Zonele vizate de Cod Galben
x close