Antena 3 CNN Actualitate Drama unui pompier chemat să stingă focul izbucnit chiar în locuința sa: "Am știut imediat ce casă era doar uitându-mă pe stradă"

Drama unui pompier chemat să stingă focul izbucnit chiar în locuința sa: "Am știut imediat ce casă era doar uitându-mă pe stradă"

Un pompier chemat să stingă incendiuil izbucnit la o casă și-a dat seama că locul intervenției este de fapt casa lui. În locuință se aflau 10 persoane.

Drama unui pompier chemat să stingă focul izbucnit chiar în locuința sa: "Am știut imediat ce casă era doar uitându-mă pe stradă"
Sursa foto: Pixabay.com
de Gabriel Dano    |    06 Aug 2022   •   09:45

Harold Baker a declarat pentru ziarul Citizens' Voice că se așteaptă ca 10 victime din familia sa să fie găsite decedate în casa cuprinsă de incendiu în Pennsylvania: fiul, fiica, socrul, cumnatul, cumnata, trei nepoți și alte două rude.

Incendiul izbucnit la casa din orașul Nescopeck a fost anunțat vineri, în jurul orei 2.30, după ce vecinii au auzit o explozie puternică, potrivit Mediafax.

Trei victime au fost găsite până în prezent, iar autoritățile spun că alte aproximativ șapte persoane sunt încă date dispărute.

Pompierul a mărturisit că în casă locuiau 14 persoane, iar una dintre ele era plecată să livreze ziare în acel moment.

Apelul inițial către serviciile de urgență a fost către o proprietate vecină, însă bărbatul și-a dat seama că era vorba chiar de locuința sa în momentul în care mașina de pompieri s-a apropiat.

„Când am dat colțul aici, pe Dewey (Street), am știut imediat ce casă era doar uitându-mă pe stradă”, a declarat el.

„Eram pe prima mașină, iar când am oprit, toată casa era cuprinsă complet. Am încercat să intrăm la ei”.

Din cauza relației sale cu victimele, pompierul a fost eliberat din sarcini.

Potrivit oamenilor legii, o anchetă penală este în curs de desfășurare.

×
Subiecte în articol: pompier incendiu
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close