Antena 3 CNN Actualitate Un pompier de la ISU Dâmboviţa a murit la 50 de ani, răpus de COVID

Un pompier de la ISU Dâmboviţa a murit la 50 de ani, răpus de COVID

Un pompier de la ISU Dâmboviţa a murit duminică, răpus de coronavirus, a anunţat instituţia, pe contul de Facebook.

Un pompier de la ISU Dâmboviţa a murit la 50 de ani, răpus de COVID
Sursa foto: ISU Dâmbovița
de Georgiana Adam    |    30 Noi 2020   •   16:50

Plutonierul adjutant-șef Sorin Bucur, de la Garda de intervenție Potlogi, era un om cu experiență, pentru care viața s-a încheiat brusc, la 50 de ani.

"Drum bun către îngeri, Sorin Bucur, dragul nostru camarad! 

Ieri, 29 noiembrie 2020, un eveniment tragic a umplut de durere sufletele colegilor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Basarab I" al judeţului Dâmbovița, prin pierderea unui camarad de nădejde, un om deosebit, un salvator care, la rândul lui, cu toate eforturile depuse, nu a putut fi salvat din lupta cu necruțătorul virus SARS-CoV-2.

ISU Dâmboviţa: Un om cu experiență, pentru care viața s-a încheiat brusc, la 50 de ani

Pompierii dâmbovițeni sunt profund îndurerați de pierderea plutonierului adjutant șef BUCUR Sorin, de la Garda de intervenție Potlogi, un om cu experiență, un adevărat profesionist, pentru care viața s-a încheiat brusc, la numai 50 de ani.

Timp de aproape 15 ani, cât a activat în cadrul inspectoratului, colegul nostru a participat la numeroase intervenţii, fiind permanent la datorie în nobila misiune pe care o au pompierii.

Pentru cei care l-au cunoscut va rămâne mereu un model de conduită. Ne vom împăca cu gândul ca Dumnezeu a vrut să aibă lângă EL, printre îngeri, încă un suflet de pompier bun şi credincios, care va veghea permanent asupra liniștii și siguranței noastre. 

Pompierul a activat în cadrul inspectoratului 15 ani

În semn de prețuire, cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Basarab I al județului Dâmbovița sunt alături de familia îndurerată, aducând un ultim omagiu celui care le-a fost un bun coleg şi prieten.  

Rămas bun, drag camarad, și fie ca Bunul Dumnezeu să te așeze între Drepții Săi și să îți dea odihnă veșnică!", este mesajul transmis luni pe pagina de Facebook a ISU Dâmboviţa.
 

×
Subiecte în articol: Sorin Bucur COVID-19
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close