Antena 3 CNN Actualitate Pompierul care a murit în incendiul de la Dragonul Roşu a fost avansat post-mortem

Pompierul care a murit în incendiul de la Dragonul Roşu a fost avansat post-mortem

Pompierul care a murit în incendiul de la Dragonul Roşu a fost avansat post-mortem
27 Mai 2010   •   12:29


Sergentul major Cristian Ionuţ Ungureanu, care şi-a pierdut viaţa, miercuri, în timpul intervenţiei pentru stingerea incendiului izbucnit la complexul comercial Dragonul Roşu din Capitală, a fost avansat post-mortem la gradul de sublocotenent, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, citat de Mediafax.

Pompierul a murit după ce o parte din structura metalică a depozitului cuprins de flăcări s-a prăbuşit peste el. Acesta încerca să-şi salveze un coleg rănit.

"În urma incendiului de miercuri, de la complexul comercial Europa, membrii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dealu Spirii" al Municipiului Bucureşti au pierdut în lupta cu flăcările, un prieten, un camarad, un pompier profesionist în persoana sergentului major Ungureanu Cristian Ionuţ", se arată într-un comunicat de joi al ISU, citat de sursa precizată.

La Detaşamentul de Pompieri Dămăroaia din Sectorul 1 al Capitalei a avut loc, joi dimineaţă, o slujbă religioasă în memoria lui Ionuţ Ungureanu. Acesta s-a desfăşurat în prezenţa familiel şi colegilor acestuia.

Ionuţ Ungureanu va fi înmormântat la Valea Mare, judeţul Olt, localitatea de domiciliu.



Antena3.ro


×
Subiecte în articol: pompier incendiu
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close