Antena 3 CNN Actualitate Ponta: Mâine pleacă la Podgorica încă două avioane, pentru a transporta supravieţuitorii în ţară

Ponta: Mâine pleacă la Podgorica încă două avioane, pentru a transporta supravieţuitorii în ţară

Ponta: Mâine pleacă la Podgorica încă două avioane, pentru a transporta supravieţuitorii în ţară
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    24 Iun 2013   •   19:53
Premierul Victor Ponta a declarat, luni, după şedinţa Celulei de criză desfăşurate la sediul MAE, că marţi dimineaţă vor decola către Podgorica două avioane dotate cu facilităţi medicale destinate transportului în ţară a supravieţuitorilor accidentului rutier.
 
Ponta a spus că avioanele sunt deja pregătite, măsurile luate în acest sens aparţinând Ministerului Apărării Naţionale.
 
"Avem pregătie, mâine dimineaţă la prima oră, MApN a luat toate măsurile în acest sens, mâine dimineaţă la prima oră vor pleca încă două avioane, cu toate facilităţile medicale, pentru a putea să transportăm la Bucureşti atât cele 22 de persoane aflate în diverse stadii mai puţin grave, dar inclusiv, dacă se ia decizia de către persoanalul medical din Muntenegru, de către doctorul Arafat, de a transporta şi pe cele şapte persoane aflate la Terapie intensivă", a spus Ponta, potrivit Mediafax.
 
El a arătat că transportul celor şapte persoane aflate la Terapie intensivă se va face doar dacă va exista o decizie medicală în acest sens.
 
"Nu vom forţa ca decizie administrativă. Este o decizie care aparţine medicilor. Am încredere că vor lua toate deciziile, aşa cum se impun", a spus Ponta.

Cel puţin 18 persoane au murit şi 29 sunt rănite, după ce autocarul în care se aflau, înmatriculat în România, a căzut duminică într-o prăpastie, în Muntenegru.

 

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close