Antena 3 CNN Actualitate Porsche vine în România! O companie de consultanţă IT a deschis un punct de lucru la Cluj

Porsche vine în România! O companie de consultanţă IT a deschis un punct de lucru la Cluj

Porsche vine în România! O companie de consultanţă IT a deschis un punct de lucru la Cluj
27 Feb 2014   •   12:53

Compania germană de consultanţă IT Mieschke Hofman und Partner (MHP), din grupul Porsche, a deschis un punct de lucru la Cluj-Napoca, unde vor lucra 40 de persoane, transmite MEDIAFAX.
   
"Activitatea diviziei MHP din cadrul concernului Porsche s-a dedicat găsirii de soluţii optime în managementul proceselor şi suportului IT utilizat în sfera business, concentrându-se pe branşa automobilelor. MHP oferă la punctul de lucru din Cluj-Napoca servicii complexe de IT, pentru clienţii din întreaga lume. Portofoliul de servicii înglobează întregul ciclu de viaţă al unui produs, de la etapa de application management la managementul proceselor şi, în final, la faza de dezvoltare customizată. Activitatea de la Cluj-Napoca va începe cu 40 de angajaţi, urmând să fie căutaţi, în continuare, absolvenţi de informatică şi ştiinţe economice", se arată într-un comunicat al companiei.
   
Directorul general al MHP, Ralf Hofmann, a declarat că în România mulţi potenţiali angajaţi sunt foarte bine pregătiţi din punct de vedere profesional şi vorbesc limbile germană şi engleză.
   
MHP, cu sediul central în Germania, are 950 de angajaţi şi activităţi în Elveţia, SUA şi China, înregistrând anul trecut afaceri de 133,3 milioane euro.

×
Subiecte în articol: porsche România Cluj
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close