Antena 3 CNN Actualitate Povestea "teroriştilor" din Galaţi, acuzaţi de presa italiană (VIDEO)

Povestea "teroriştilor" din Galaţi, acuzaţi de presa italiană (VIDEO)

Povestea "teroriştilor" din Galaţi, acuzaţi de presa italiană <font color=red>(VIDEO)</font>
15 Noi 2007   •   18:05

Doi dintre cei trei străini acuzaţi de presa italiană că ar face parte dintr-o retea teroristă al-Qaida au locuit într-un sat mic, uitat de lume, din Galaţi şi sunt căstoriţi cu românce. Mai mult unul dintre ei - capul reţelei din Europa de EST, după cum spun ziariştii italieni, este în Bucureşti şi are o firmă în complexul Europa. Kamel Abbachi, Samir Boussaha şi Abdul Baset Suwalem sunt cei trei străini consideraţi de presa italiană ca fiind terorişti. Despre Kamel Abbachi se spune chiar că ar fi liderul al-Qaida din Europa de Est. Kamel - marele terorist - are un stand în complexul Europa. Stă în Bucureşti cu soţia şi fiica lor. Soţia lui povesteşte că s-au cunoscut acum 11 ani în Italia. În 2002 s-au întors în România.

POVESTEA "TERORIŞTILOR" DIN GALAŢI

Oamenii din satul Tămăoani, unde acesta a locuit, încă îşi mai aduc aminte de Kamel, dar şi de Samir Boussaha, cel de-al doilea străin acuzat de presa italiană că e terorist.

Samir Boussaha a stat în România foarte puţin. A venit în sătucul din Galaţi şi-a cunoscut viitorii socri şi imediat după casătorie a plecat în Portugalia. Socrii spun că ultima dată l-au vazut pe Samir în urmă cu trei ani. Atunci au aflat de la el că nu va mai veni în România pentru că are interdicţie.

Dacă Samir Boussaha a fost declarat indezirabil la solicitarea SRI şi obligat să părăsească România, despre Kamel Abbachi serviciile secrete nu suflă nici un cuvânt. Algerianul, aşa zis liderul grupării al-Qaida din Europa de Est, îşi vede bine merci de viaţa şi de afaceri lui. Familia lui din Galaţi vrea explicaţii de la Ambasadei Italiei în România şi e decisă să-i dea în judecată pe ziariştii italieni.

Observator

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close