Antena 3 CNN Actualitate Predicție despre viitorul lui Tudorel Toader: Va avea un viitor strălucit ca politician

Predicție despre viitorul lui Tudorel Toader: Va avea un viitor strălucit ca politician

Predicție despre viitorul lui Tudorel Toader: Va avea un viitor strălucit ca politician
Sursa foto: Foto: Agerpres
31 Mar 2019   •   12:37

Deputatul Remus Borza a făcut un pronostic în contextul în care ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, urma să treacă un alt test al încrederii la moţiunea simplă iniţiată de PNL şi USR. Acesta s-a adeverit. Moţiunea simplă iniţiată împotriva ministrului Justiției, Tudorel Toader, a căzut la vot, exact cum anticipase deputatul.

„Din punct de vedere imagologic, PSD nu își permite să îl schimbe din funcția de ministru al Justiției. Niciun candidat intern al PSD nu are background-ul profesional al lui Tudorel Toader. Este un teoretician, dar în egală măsură și un practician al dreptului. A fost procuror, judecător CCR, este profesor universitar, doctor în Drept, rector al celei mai vechi universități din România, membru al Comisiei de la Veneția. Nici din punct de vedere moral, nu îi poți reproșa nimic. Este un familist convins", precizase Remus Borza.

Într-o altă ediție a emisiunii „Borza Analytica", deputatul a vorbit despre viitorul politic al lui Tudorel Toader. Acesta a declarat că, în momentul în care nu va mai face parte din Executiv, va avea un viitor strălucit ca politician, deoarece este „uns cu toate alifiile" și „știe să joace", scrie dcnews.ro.

×
Parteneri
Peste un milion de oameni protestează în Franța!
x close