Antena 3 CNN Actualitate Transmisiune specială de la Stadionul Arcul de Triumf | Premierul Marcel Ciolacu a ajuns la mediul FCSB-Dinamo

Transmisiune specială de la Stadionul Arcul de Triumf | Premierul Marcel Ciolacu a ajuns la mediul FCSB-Dinamo

E alertă de gradul zero în Capitală, înainte de meciul FCSB-Dinamo pe Stadionul Arcul de Triumf, acolo unde autoritățile au luat măsuri speciale de securitate. SPP a verificat stadionul înaintea sosirii premierului la meciul FCSB-Dinamo.

de Cristi Popovici    |    Delia Bulgaru    |    22 Iul 2023   •   19:56

Update 21:30: Imagini cu premierul Marcel Ciolacu în tribuna FCSB la meciul cu Dinamo de pe Stadionul Arcul de Triumf 

Update 21:08: Premierul Marcel Ciolacu a ajuns pe Stadionul Arcul de Triumf la meciul FCSB-Dinamo.

Premierul nu a venit cu maşina SPP, ci pe jos şi a solicitat să i se dea un loc în tribună.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Sunt 6.000 de suporteri, cel puțin din partea ambelor echipe, așteptați în tribune la startul partidei de la orele 21:30. Şi premierul Marcel Ciolacu participă la meciul de mare risc. Premierul nu va sta însă în tribuna VIP. 

Premierul Marcel Ciolacu va veni în jurul orei 21. Au fost și cei de la SPP astăzi, pentru a verifica stadionul, așa cum impune protocolul în cazul vizitelor oficialilor de rang înalt. Au stat în jur de două aici, în jurul Stadionului Arcul de Triumf. Între timp, suporterii de la FCSB au început deja să își facă apariția în zona Peluzei Nord, acolo unde vor sta ei.

"N-am fost primiți în Ghencea, a trebuit să ajungem aici. Sunt prea puține locuri și suntem dezamăgit pentru faptul că nu se joacă pe Național Arena. Sperăm să fie un derby frumos", spune un suporter FCSB.

Și cei de la Dinamo vor avea o coregrafie specială. O pregătesc și aceștia de câteva zile. Intrările sunt separate pentru a nu exista incidente între cele două porți.

Cei de la stadion îi roagă și pe cei de la FCSB, și pe cei de la Dinamo să fie civilizați, să nu producă pagube, pentru că stadionul va fi folosit în continuare de ambele echipe. Cei de la Dinamo nu au stadion și vor juca aici. Poate cei de la FCSB în etapele următoare, cu meciurile cu echipele mai mici la fel vor dori să joace pe acest stadion.

Pe măsură ce ne apropiem de ora meciului, cu siguranță tot mai mulți suporteri vor veni aici și va începe să semene atmosfera din jur cu una de sărbătoare.

Fanii dinamoviști au plecat și ei spre stadion. Știm că până la acest moment au fost în jur de 180 de partide între cele două echipe Dinamo și Steaua FCSB. Știm totodată că Dinamo revine în Liga I după un an petrecut în eșalonul secund, un an în care a fost în Liga II-a și tocmai ce a revenit în prima ligă.

Reamintim că Dinamo a fost retrogradat în 2022, pentru prima oară în Liga II-a după 74 de ani consecutivi în Liga întâi. Sunt 600 de bilete pentru dinamoviști. 

 

×
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close