Antena 3 CNN Actualitate Premierul Tăriceanu a redescoperit mersul cu trenul (VIDEO)

Premierul Tăriceanu a redescoperit mersul cu trenul (VIDEO)

Premierul Tăriceanu a redescoperit mersul cu trenul <font color=red>(VIDEO)</font>
10 Iun 2008   •   19:41

După ce săptămâna trecută a venit la serviciu cu bicicleta, premierul Călin Popescu Tăriceanu a redescoperit mersul cu trenul. Şeful Executivului s-a urcat în Intercity-ul Bucureşti - Craiova pentru a ajunge la Roşiorii de Vede. Şi a ajuns la concluzia că a făcut mai puţin timp pe drum decât cu maşina. Cu doar câteva minute înainte de a pleca trenul, şeful Guvernului şi-a făcut apariţia în Gara de Nord, unde a verificat să vadă dacă are biletul la el. A urcat în vagon şi s-a aşezat pe un scaun la clasa întâi. Un astfel de bilet costă 85 de lei, dus-întors.

PREMIERUL LA GARĂ:


?Sunt câteva rute unde sunt convins că este mai agreabil cu trenul decât cu maşina. De exemplu, mersul până la Constanţa. Faci două ore şi un pic. Stai şi citeşti. Nici nu ştii când a trecut?, este de părere premierul. Până la Roşiorii de Vede, şeful Executivului a făcut o oră şi un sfert.

Premierul a poposit foarte puţin la Roşiori, pentru că trebuia să prindă trenul înapoi spre Bucureşti. La finalul plimbării, prim-ministrul i-a îndemnat pe şoferi să renunţe la maşini în favoarea trenului.

Antena 3

×
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close