Antena 3 CNN Actualitate Preot din Cluj, amendat de un jandarm după ce i-a binecuvântat familia: "Mi-a spus că îmi ia familia şi mi-o duce în Rai"

Preot din Cluj, amendat de un jandarm după ce i-a binecuvântat familia: "Mi-a spus că îmi ia familia şi mi-o duce în Rai"

Preotul a atras atenţia jandarmilor pentru că nu purta masca de protecţie. Impresionat de gestul oamenilor legii, preotul i-a binecuvantat: "Vă doresc să ajungeți în Rai cu toată familia”. Jandarmii nu au gustat urarea şi i-au dat preotului o amendă usturătoare.

Preot din Cluj, amendat de un jandarm după ce i-a binecuvântat familia: "Mi-a spus că îmi ia familia şi mi-o duce în Rai"
de Claudia Popovici    |    28 Feb 2021   •   10:20

Incidentul a avut loc în Piața Garii din Cluj-Napoca. Preotul a fost zărit de jandarmi fără masca de protecţie, în timp ce îşi conducea copiii la tren.

După ce a fost legitimat, preotul le-a făcut oamenilor legii o urare "Vă doresc să ajungeți în Rai cu toată familia”. Jandarmii nu au gustat "binecuvantarea" şi au interpretat-o într-un mod personal, considerând-o cu totul altceva.

Astfel, preotul s-a ales cu o amendă de 2.000 de lei. Mai mult, în procesul-verbal întocmit, jandarmii au consemnat alături de mențiunea legată de lipsa măștii de protecție și fraza "și a spus că îmi i-a(sic!) familia și mi-o duce în Rai”.

 

 

×
Subiecte în articol: preot Cluj amenda jamdarmi
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close