Antena 3 CNN Actualitate Președintele CNAS, eliberat din funcție de Mihai Fifor

Președintele CNAS, eliberat din funcție de Mihai Fifor

Președintele CNAS, eliberat din funcție de Mihai Fifor
26 Ian 2018   •   21:09

Laurenţiu-Teodor Mihai va fi eliberat la cerere, la data de 1 februarie, din funcţia de membru al consiliului de administraţie şi de preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), cu rang de secretar de stat, printr-o decizie a premierului interimar Mihai Fifor, publicată vineri, în Monitorul Oficial. 

Conform aceleiaşi decizii, Răzvan Teohari Vulcănescu, vicepreşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, va exercita atribuţiile preşedintelui CNAS până la numirea conducătorului instituţiei, în condiţiile legii. 

Laurenţiu-Teodor Mihai a fost numit în funcţia de membru al Consiliului de Administraţie şi de preşedinte al CNAS pe 22 noiembrie 2017, printr-o decizie a fostului prim-ministru Mihai Tudose. 

Pe 1 septembrie, Mihai Tudose a decis eliberarea lui Marian Burcea din funcţia de membru al Consiliului de Administraţie şi de preşedinte al CNAS. Conform aceleiaşi decizii, Răzvan Teohari Vulcănescu, vicepreşedinte al CNAS, a exercitat atribuţiile preşedintelui până la numirea conducătorului instituţiei. 

Decizia lui Tudose de eliberare a lui Burcea de la conducerea CNAS a venit după ce acesta a fost reţinut de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie în dosarul în care se investighează decontări ilegale ale CASMB.

×
Subiecte în articol: CNAS
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close