Antena 3 Actualitate Președintele Klaus Iohannis și soția sa, la slujba din prima zi de Paște. Cum a fost îmbrăcată Prima Doamnă duminică dimineața

Președintele Klaus Iohannis și soția sa, la slujba din prima zi de Paște. Cum a fost îmbrăcată Prima Doamnă duminică dimineața

de Maria Zărnescu    |    04 Apr 2021   •   11:08
Președintele Klaus Iohannis și soția sa, la slujba din prima zi de Paște. Cum a fost îmbrăcată Prima Doamnă duminică dimineața

Președintele a mers și duminică dimineața la slujbă. Carmen și Klaus Iohannis au participat împreună la Slujba de Paște, la Biserica Romano-Catolică din Piața Mare din Sibiu.

Șeful statului este luteran, dar Paștele Catolicilor și protestanților se sărbătorește în aceeași zi.

Preşedintele Klaus Iohannis participă, duminică dimineața, împreună cu soţia sa, Carmen Iohannis, la slujba de Paște de la Biserica Romano-Catolică din Piaţa Mare a Sibiului, informează Mediafax.

Preşedintele Klaus Iohannis a ajuns la Biserica „Sfânta Treime” din Piața Mare la ora 9.50, împreună cu soţia sa, Carmen Iohannis.

Șeful statului nu a dat declarații, dar le-a făcut cu mâna celor prezenți.

Carmen și Klaus Iohannis au participat și la Slujba de Înviere

Președintele Klaus Iohannis a ajuns la Biserica „Sfânta Treime” din Piața Mare la ora 20.45, împreună cu soția sa, Carmen Iohannis.

Familia Iohannis participă la slujba de Înviere la Biserica Romano-Catolică din centrul orașului încă de când actualul șef al statului era primar al Sibiului

„Tuturor creștinilor care acum serveabă Învierea Domnului le doresc sărbători binecuvântate”, a spus președintele Klaus Iohannis. Acesta a transmis mesajul „Cristos a Înviat!” în limbile română, maghiară și germană.

Președintele, mesaj pentru toți credincioșii

Președintele Klaus Iohannis le-a transmis credincioșilor care celebrează Paștele să aibă sărbători binecuvântate, cu înțelegere și prosperitate și le-a mulțumit pentru solidaritatea și responsabilitatea din timpul pandemiei. Mesajul „Cristos a Înviat” a fost în limbile română, maghiară și germană.

„Tuturor credincioșilor care sărbătoresc duminică Sfintele Paști, fie că sunt în țară sau în comunitățile diasporei le transmit sărbători binecuvântate, bună înțelegere și prosperitate. În aceste momente avem nevoie mai mult ca oricând de credință și speranța pe care Lumina Învierii ni le insuflă”, a spus Klaus Iohannis.

Președintele le-a mulțumit românilor pentru responsabilitatea și solidaritatea de care au dat dovadă în perioada pandemiei de COVID-19.

„Traversăm de mai bine de un an o perioadă dificilă provocată de pandemia de COVID-19, dar împreună, având grijă de sănătatea noastră și ocrotindu-i pe cei dragi vom depăși cu bine aceste momente grele. Vă mulțumesc pentru solidaritatea și responsabilitatea de care ați dat dovadă în tot acest timp”, a mai spus Iohannis.

Președintele a mai spus, în mesajul său, că este convins că sacrificiile făcute acum vor fi în curând răsplătite și „ne vom putea reîntâlni în siguranță cu toți cei apropiați. Aceste zile de sărbătoare încărcate de profunde semnificații spirituale să vă aducă liniște sufletească, armonie și generozitate față de semeni”.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close