Antena 3 CNN Actualitate Președintele Klaus Iohannis a fost vaccinat împotriva COVID-19, în direct la TV. Primele declarații ale șefului statului

Președintele Klaus Iohannis a fost vaccinat împotriva COVID-19, în direct la TV. Primele declarații ale șefului statului

Președintele României a fost vaccinat vineri, la Centrul de vaccinare împotriva COVID-19 din cadrul Spitalului Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”. Șeful statului marchează astfel începerea celei de-a doua etape a campaniei de imunizare împotriva COVID-19 din România.

Președintele Klaus Iohannis a fost vaccinat împotriva COVID-19, în direct la TV. Primele declarații ale șefului statului
de Laura Dinu    |    15 Ian 2021   •   10:05

Update 10.22: Președintele a făcut primele declarații după ce a fost vaccinat. 

”Bună ziua! Tocmai m-am vaccinat! Este o procedură simplă, nu doare. Vreau să subliniez că acest vaccin este sigur, este eficient și recomand tuturor vaccinarea. Vaccinarea, împreună cu respectarea măsurilor de restricție, ne vor scoate din pandemie! Vă mulțumesc!”, sunt declarațiile președintelui. 

Update 10.10: Președintele Klaus Iohannis a fost vaccinat împotriva coronavirusului. Acesta va rămâne timp de 15 minute sub supravegherea cadrelor medicale, în eventualitatea unor reacții adverse. 

Update 10.00: Șeful statului a ajuns la Spitalul Militar. Este primit, în aceste momente, de personalul medical, urmând ca în minutele următoare să fie vaccinat. 

Șeful statului a anunțat că se va imuniza public pentru a dovedi că serul este sigur și pentru a-i convinge pe români să se vaccineze. 

„Vineri, 15 ianuarie, începe a doua etapă, în care e prevăzută vaccinarea, de exemplu, a personalului din învățământ, persoanelor peste 65 de ani, a persoanelor cu comorbidități, a celor peste 65 de ani și a personalului numit esențial, de exemplu Administrația Prezidențială, Guvernului așa mai departe. Pentru a marca debutul, eu mă voi vaccina public vineri, pe 15 ianuarie”, a declarat președintele Klaus Iohannis.

Mâine urmează să se vaccineze și premierul Florin Cîțu, alături de membrii Executivului.

În perioada următoare se vor vaccina și un număr mare de parlamentari, dar și judecătorii Curții Constituționale. 

×
Subiecte în articol: cod galben Klaus Iohannis
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close