Antena 3 CNN Actualitate Preşedintele Traian Băsescu a petrecut noaptea de Înviere la Mănăstirea Cozia

Preşedintele Traian Băsescu a petrecut noaptea de Înviere la Mănăstirea Cozia

Preşedintele Traian Băsescu a petrecut noaptea de Înviere la Mănăstirea Cozia
27 Apr 2008   •   10:29

Oameni simpli dar şi politicieni au asistat sâmbătă noapte la slujba care vesteşte Învierea Mântuitorului. Mai mult sau mai puţin discreţi oamenii politici au preferat fie mânăstirile din ţară, fie s-au dus la malul mării. Preşedintele Traian Băsescu a petrecut noaptea de Înviere la Mănăstirea Cozia, din judeţul Vâlcea. Şeful statului a asistat la slujbă împreună cu soţia şi cu cele două fiice, Elena şi Ioana.

În jurul orei 1.00 dimineaţa preşedintele ţării şi familia sa au părăsit Mânăstirea Cozia şi s-au retras la vila de protocol de la Băile Olăneşti. El a adresat românilor ?din ţară şi de pretutindeni?, ?cele mai calde urări de pace, sănătate şi fericire, alături de cei dragi?.

TRAIAN BĂSESCU A ÎNTÂMPINAT ÎNVIEREA DOMNULUI LA MĂNĂSTIREA COZIA

Alţi oameni politici au rămas în Capitală pentru noaptea de Înviere. Printre ei se numără Codrin Ştefănescu şi Cristian Popescu Piedone, care au asistat la slujba oficiată la biserica Sf. Spiridon. Elena Udrea însă a preferat să întâmpine Învierea Domnului la malul mării, asistând la slujba oficiată pe plajă de un sobor de preoţi din Mangalia.

Antena 3

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close