Antena 3 CNN Actualitate Presupusul asasin al lui Caiac, Cătălin Mavrichie, a fost arestat

Presupusul asasin al lui Caiac, Cătălin Mavrichie, a fost arestat

Presupusul asasin al lui Caiac, Cătălin Mavrichie, a fost arestat
29 Aug 2008   •   18:34

Presupusul asasin al lui Caiac a fost reţinut de procurori. Cătălin Mavrichie va fi prezentat magistraţilor Tribunalului Dolj cu propunerea de arestare preventivă. Joi, la Craiova, autorităţile au părut copleşite de marea de interlopi veniţi la înmormântarea lui Mihai Pârvu, zis Caiac. Poliţişti puţini şi câţiva mascaţi, cu ordin clar de a nu irita mulţimea, de a nu-i deranja pe capii interlopi ai ţării.

O dispoziţie care a urmărit doar menţinerea unei linişti aparente. Înmormîntarea lui Caiac, cu alai de ochelari de soare, tricouri negre şi maşini de lux, a fost simbolul puterii banului, al aroganţei şi terorii. O teroare instaurată de cel puţin 6 ani.

Mihai Pârvu, zis Caiac, a fost împuşcat mortal marţi dimineaţa în urma unui scandal izbucnit la un cazino, unde a jucat poker mai multe ore. Presupusul asasin, Cătălin Mavrichie, prieten bun cu Caiac, s-a supărat că acesta din urmă a câştigat mai bine de 50.000 de euro şi l-a acuzat că a trişat.

După puţin timp cei doi au plecat fiecare la casa lui, însă Mavrichie l-a urmărit pe Caiac până la locuinţa lui. Acolo cei doi s-au luat la bătaie în faţa blocului. Mavrichie avea asupra sa şi un revolver de calibrul 38, cu gloanţe. Caiac a fost împuşcat de patru ori în cap şi abdomen.

Antena3.ro

×
Parteneri
Incendiu puternic în cartierul Aviației din București
x close